Hjortejagt

Jagten på den skotske højlandshjort er enestående jagtform og naturoplevelse. Det skal opleves.

I nogle tilfælde vil der være mulighed for at skyde 1 Kronhjort og 1 sikahjort pr. jæger. Jagten er slut når man har nedlagt de hjemmefra bestilte hjorte.                          

Specielt brunstperioden, fra slutningen af september og til 20. oktober, kan give den mest velbevandrede riffeljæger en spænding og naturoplevelse ud over alle grænser, netop her på de lyng beklædte hede sletter i det skotske højland, som foretrækker brunsthjortens brøl - det bør opleves. Men september jagten hvor man oplever hjorterudlerne er ganske fascinerende.

Hjortedistrikterne er gode velrenommerede revirer, som kan levere ”varen”, hvor nogle revirer er mere fysisk krævende end andre, men generelt, kan alle aldre deltage med blot nogenlunde kondition - få råd og vejledning.

Jagten foregår primært som pyrsch, fra morgen til aften, hvor man afsøger terrænet for jagtbare hjorte, den primære afskydningspolitik er, at man bestræber sig på at nedlægge gamle og afskuds værdige dyr.                               

 

Hjortejagten i Skotland er ikke trofæjagt, men en jagt– og naturoplevelse af de helt store - men mange gode trofæer er hjembragt fra disse distrikter.

Se TILBUD her