Bukkejagt

Bukkejagt

Bukkejagt i Storbritannien er utrolig varieret, med Skotlands vidstrakte skove, heder sletter og Englands frodige landbrugsområder med levende hegn, får jægeren muligheden for at dyrke pyrschjagten på bedste vis. Jagten begynder allerede i April, dog er det ikke alle bukke der er fejede. Det kan tilrådes at vente til maj/juni juli i Skotland.

 

Hele sommeren kan jagten gennemføres med gode resultater afhængig af revirets beliggenhed. Jeg kan tilbyde en lang række af private godser og statsrevirer.

 

Der er både tilbud til dem, der vil have fri afskydning og fast pris, jagt på egen hånd, og for dem som foretrækker trofæafgifter. Jeg kan også finde revirer for dem som ønsker at tage familien med.

 

Ønsker man stærke bukke i det frodige øst Skotland, er der virkelige gode muligheder såvel også i England.

 

Generelt om pyrschjagt - delt stalker(2:1)

Mange jægere vælger at jage med delt stalker, idet prisen på jagtarrangementet herved reduceres en smule.

Bemærk under de forskellige jagtarrangementer, om det er med fri afskydning eller med trofæafgift, eller et vist antal stk. vildt inklusive.

Ved fri afskydning og jagt på egen hånd, kan man ikke forvente et vist antal nedlagt vildt og der vil ikke være nogen tilbagebetaling herfor.

Nogle vil være 1:1 altså 1 stalker pr. jæger, andre er med delt stalker 2:1. Vælger man at jage med delt stalker, kan det enten foregå sådan at begge jægere går med stalkeren og på forhånd aftaler hvem der skal skyde, når chancen opstår. Eller den ene jæger går med stalkeren, mens den anden jæger skyder fra high seat. Hvordan jagten skal foregå, er som stalkerens afgørelse. Han kan beslutte kun at tage en jæger med, så den anden ”sidder over”. Men i de fleste tilfælde vil der blive taget hensyn til jægernes ønsker.


Se TILBUD her