Jagtrejser

"Jagtrejser til Storbritannien er en oplevelse for livet.
Vi skræddersyer din rejse til dit behov

Det er et faktum at rejse til storbritannien koster flere penge end eksempeltvis Polen, derfor skal oplevelsen og kvaliteten være i topklasse.

Den personlige kontakt dig til som kunde er vigtig, derfor er en god dialog og relation vigtig fos mig ,,Skotland er Storbritanniens nordligste land og deler en 100 km lang grænse med England. Det irske hav separerer landet fra Nordirland.

Skotland er et vibrerende og spændende land som har et stort udvalg af kultur og en ekstraordinær arv. Det store udvalg af attraktioner og aktiviteter gør Skotland til en poplær turistdestination.

Uanset om man vælger at tage en organiseret tur eller at udforske landet selv, kan man svire i den livlige kosmopolitiske underholdning af byerne, nyde kunsteriske og kulturelle aktiviteter som forgår hele året rundt, smage nogle af verdens bedste køkkener og whisky.

I Skotland vil man opleve vilde og enorme naturscenerier. Landets befolkning er venlig og gæstfri og de byder besøgende velkommen til deres land, som har mere at byde på end blot sækkepiber og søuhyre.

I godt vejr er Skotland et af de smukkeste lande i verden. Lyset her er helt unikt og landskabet og vegetationen varierer konstant.


En gang Skotland altid Skotland. Her tilbydes virkelig god højlandsjagt på kronhjorte såvel som bukke, sika, dåvildt. rough shooting eller due jagt, landet byder på så mange muligheder for jagt og mine samarbejdspartnere kan tilbyde både kvalitet og endog til fordelagtige priser. Blot kom med dine/jeres ønsker og vi finder sammen det rigtige sted.


Skotlands jagtlige tradition bunder i jagten på højlandshjorten og på grouse, den skotske rype. England er højborg for due jagten, som i visse tilfælde kan virkelig kræve sin forbrug af patroner. Men også Skotland, kan jeg tilbyde jagt med haglbøsse på duer, kaniner, ænder, gæs, fasaner, grouse, harer, snepper på gode vildtrige revirer. Riffeljagt på kron-sika-dåhjort samt råvildt, vildged, hinder & råer, alt sammen i en natursceneri, der selv kan tage pusten fra den mest energiske. Derudover er der også meget at se i landet og så er skotter et utroligt venligt folkefærd, der vil gøre deres yderste for at opholdet, bliver en oplevelsesrig og mindeværdig tur. Formidlingen af jagtrejsen vil jeg altid holde på en meget konkurrencedygtig pris, kvaliteten skal dog altid være i top.I England samarbejder jeg med  forskellige jagtudbyderere og har derfor mange muligheder for at tilbyde godt jagt på flere forskellige vildtarter med både riffel og haglgevær. Turen kan også laves som en familietur hvor jagt er en del af dette. 


Fordelagtige priser på kvalitet altså "kvalitet til lavpris" kan tilbydes på f. eks. Due jagt i forskellige områder og riffeljagt på Bukke, Muntjac, Dåvildt, Chinese Warwe Deer, Sika eller en stor engelsk Kronhjort. Mulighederne er mange, derfor spørg om dine/jeres ønsker og vi finder sammen den rigtige tilbud.


England er kun en del af Storbritannien, men også det største. Areal: 13.441 km2

Storbritannien er næsten 6 gange så stor som Danmark. Indbyggertal: 59,5 milioner.


I den østlige del af England regner der ca. 100-200cm om året. I en lille del af Irland regner der også 100-200cm om året. I resten af England regner der ca. fra 50-100cm om året lige som i Danmark.Irland


Irland - den grønne ø med de mange muligheder for familien som gerne vil opleve både smukt natur og muligheder for godt jagt på Sika hjort, vildged og Kronhjort, endog mulighed for et top trofæ. Fantastisk jagt på Sikahjort og vildged.