Bukkejagt

Bukkejagt

Bukkejagt i Storbritannien er utrolig varieret, med Skotlands vidstrakte skove, heder sletter og Englands frodige landbrugsområder med levende hegn, får jægeren muligheden for at dyrke pyrschjagten på bedste vis. Jagten begynder allerede i April, dog er det ikke alle bukke der er fejede. Det kan tilrådes at vente til maj/juni juli i Skotland.

 

Hele sommeren kan jagten gennemføres med gode resultater afhængig af revirets beliggenhed. Jeg kan tilbyde en lang række af private godser og statsrevirer.

 

Der er både tilbud til dem, der vil have fri afskydning og fast pris, jagt på egen hånd, og for dem som foretrækker trofæafgifter. Jeg kan også finde revirer for dem som ønsker at tage familien med.

 

Ønsker man stærke bukke i det frodige øst Skotland, er der virkelige gode muligheder såvel også i England.

 

Generelt om pyrschjagt - delt stalker(2:1)

Mange jægere vælger at jage med delt stalker, idet prisen på jagtarrangementet herved reduceres en smule.

Bemærk under de forskellige jagtarrangementer, om det er med fri afskydning eller med trofæafgift, eller et vist antal stk. vildt inklusive.

Ved fri afskydning og jagt på egen hånd, kan man ikke forvente et vist antal nedlagt vildt og der vil ikke være nogen tilbagebetaling herfor.

Nogle vil være 1:1 altså 1 stalker pr. jæger, andre er med delt stalker 2:1. Vælger man at jage med delt stalker, kan det enten foregå sådan at begge jægere går med stalkeren og på forhånd aftaler hvem der skal skyde, når chancen opstår. Eller den ene jæger går med stalkeren, mens den anden jæger skyder fra high seat. Hvordan jagten skal foregå, er som stalkerens afgørelse. Han kan beslutte kun at tage en jæger med, så den anden ”sidder over”. Men i de fleste tilfælde vil der blive taget hensyn til jægernes ønsker.

 

 

 

Bukkejagt nær Aberdeen, Skotland

Her er der tale om landbrugsområder på farme hvor der hvert år skydes medaljebukke. Området er i Royal Dee side som er kendt for sine stærke bukke.

Guiden ønsker 2 jægere af gangen hvor man jagter 1:1

Man bor i et komplet Mobil Home med alt tilbehør som er inkluderet i prisen. Hvis man ønsker andre opholdsformer som B/B er der mod betaling.

Man kan blive afhentet og bragt fra Aberdeen lufthavnSE

Der er 2 Bukke pr. jæger med i prisen (op til medalje)

Riffel leje og ammunition er inkluderet i prisen

3 dages jagt 6 outing

Stalker 1:1

Riffel leje & ammunition

Afhent/Tilbagekørsel Aberdeen lufthavn

Ophold i Mobil Home på egen forplejning

2 Bukke op til medalje pr. jæger

Pris pr. jæger kr. 11995,- jæger

 

Pris for 5 dages jagt og som ovenstående pr. jæger 15.950,-

Ikke inkluderet: Ekstra for Bronze medalje £ 600  Sølv £ 700  Guld £ 800

Afkogning af Bukke pr. stk £ 30, drikkepenge, mad og drikkevarer, evt. konservator og forsendelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE OGSÅ DE ANDRE UNDERSIDER MED STÆRKE BUKKE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyrigh Skotsk Jagtformidling - Kristian Hantusch - Nørreled 11 - 7500 Holstebro - tlf. 97 402912 - CVR nr. 34745943