Hjortejagt

 

 

Jagten på det skotske højlandshjort er eneståend jagtform og naturoplevelse. Det skal opleves. I nogle tilfælde vil der være mulighed for at skyde 1 Kronhjort og 1 sikahjort pr. jæger. Jagteen er slut når man har nedlagt de hjemmefra bestilte hjorte.                          

 

Specielt brunstperioden, fra slutningen af september og til 20. oktober, kan give den mest velbevandrede riffeljæger en spænding  og naturoplevelse ud over alle grænser, netop her på de lyng beklædte hede sletter i det skotske højland, som foretrækker brunsthjortens brøl - det bør opleves. Men septemberjagten hvor man oplever hjorterudlerne er ganske fascinerende.

 

Hjortedistrikterne er gode velrenommerede revirer, som kan levere ”varen”, hvor nogle revirer er mere fysisk krævende end andre, men generelt, kan alle aldre deltage med blot nogenlunde kondition - få råd og vejledning.

 

Jagten foregår primært som pyrsch, fra morgen til aften, hvor man afsøger terrænet for jagtbare hjorte, den primære afskydningspolitik er, at man bestræber sig på at nedlægge gamle og afskuds værdige dyr.                               

 

Hjortejagten i Skotland er ikke trofæjagt, men en jagt– og naturoplevelse af de helt store - men mange gode trofæer er hjembragt fra disse distrikter.

 

HJORTEJAGT i SKOTLAND - når det er bedst

 

Beliggende i Aberdeenshire - Perthshire - Argyllshire – Sutherland

 

På forskellige gode og velorganiserede Estates, med godt jagtpersonel, kan jeg i ovenstående områder tilbyde virkelig godt hjortejagt, såvel for enkelt personer som grupper, også hvor familien kan være med.

 

Jagten er i de fleste tilfælde ægte højlandsjagt, som strækker sig over hele dagen, hvor der skydes 1-3 hjorte pr. stalker pr. dag, der er her tale om Estates med meget kronvildt og derfor kan levere varen. Få steder er det både højlandsjagt og jagt i skov, (morgen & aften)

På godserne som jeg samarbejder med, er der en god bestand af hjortevildt og der er hjembragt gode trofæer, men husk Skotland er ikke trofæjagt.

Man kan som regel skyde sine 2-3 hjorte på 2 - 4 dg. jagt hvis man er 2 jægere.

Få et aktuelt tilbud efter jeres ønsker. Priserne afhængig af område og Estate.

 

F. eks.  v/ min. 2 - 4 jægere

2 hjorte pr. jæger

Jagt og stalker 2:1

2- 4 jagtdage

4 dages B/B i dbv.

Transport i jagtområdet

Pris pr. jæger fra kr. 15950, til 17900,-                                   

 

Ekstra ophold ca. 490,- pr. dag

 

1 hjorte pr. jæger

Jagt og stalker 2:1

1 - 2 jagtdage

2 dg. B/B dbv

Transport i jagtområdet

Pris pr. jæger fra kr. 9950,                                    

Ophold B/B pr. person 3 dg.1575,-  Single koster ekstra

                            

Våbentilladelse pr. stk 600,- eller leje riffel ca. £ 25 pr. dag

Drikkepenge/trofæafkogning ca £ 70 pr hjort

FÅ ET  TILBUD PÅ DER ØNSKES

 

 

 

 

 

 

Hinder/Kalve - Hundyrs jagt, SKOTLAND

Fra 21. okt. til 15. februar

Ved hundyrs jagten oplever man også den betagende højlandsjagt, som under hjortejagten, men til en mere beskeden pris. Hundyrs jagten er som regel med fri afskydning.  Hundyrs jagt for 2 - 6 jægere

På et par forskellige estates i øst/vest Skotland og med stalking 2:1 og afskydning af hinder.

Fx. 2 - 6 jægere

3 dg. jagt med stalker 2:1

4 dg. B/B eller i hus.

Afskydning af hundyr

Pris pr. jæger fra 7950,-  til 8950,-

Leje riffel ca. £ 30 pr. dag

Våbentilladelse pr. stk 600,-

Drikkepenge

 

OneWeb 2012 © Copyrigh Skotsk Jagtformidling - Kristian Hantusch - Nørreled 11 - 7500 Holstebro - tlf. 97 402912 - CVR nr. 34745943