Haglgeværjagt

Haglgeværjagt Rough shooting m.m.

 

 

Denne jagtform er yderst populær blandt inkarnerede haglbøssejægere. Det er en hyggelig og uformel jagtform, hvor en gruppe på typisk 4 til 6 jægere jagter med assistance af revirets skytter med hunde. Der skydes dels på opfløj, dels på drev. I det meget afvekslende terræn findes der en stor artsrig vildtbestand: fasaner, snepper, ænder, gæs, kaniner, duer og i de højere beliggende områder grouse og snehare. Der er fri afskydning af kaniner og duer , hvorimod der kan blive holdt lidt igen på ædelvildt som fasaner, agerhøns og ænder. Det er pragtfulde jagtdage, med en artsrig vildtparade på typisk 25-50 stk. vildt på paraden pr. dag.

Derudover kan der arrangeres rene ”kaninjagter”, evt. med aftentræk på duer eller aftentræk på ænder. Kombinationsmulighederne er mangfoldige.

 

Gåse- og andetræk

På flere distrikter kan også tilbydes et eller to aftentræk på ænder under en flere dages arrangement. Visse steder kan også tilbyde fantastiske gåsetræk (primært morgentræk). Under gunstige forhold skydes der mange gæs.

 

 

 

 

Rough shooting m.m. Skotland

November-januar

Skotland, Angus, stor Estate 4 - 6 jægere

 

Fx

3 dg. Rough shooting, Firearm Pris pr. jæger kr. 10750,-

2 dg. Rough shooting & 1 dag kaninjagt med fritte, Firearm Pris pr. jæger kr. 8550,-

2 Rough shooting & 1 dages gåsetræk, Firearm Pris pr. jæger kr. 8750,-

Hertil kommer ophold på B/B pr. dag i dbv. pr. person kr. 540,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyrigh Skotsk Jagtformidling - Kristian Hantusch - Nørreled 11 - 7500 Holstebro - tlf. 97 402912 - CVR nr. 34745943