Bukkejagt

Bukkejagt

Bukkejagt i Storbritannien er utrolig varieret, med Skotlands vidstrakte skove, heder sletter og Englands frodige landbrugsområder med levende hegn, får jægeren muligheden for at dyrke pyrschjagten på bedste vis. Jagten begynder allerede i April, dog er det ikke alle bukke der er fejede. Det kan tilrådes at vente til maj/juni juli i Skotland.

 

Hele sommeren kan jagten gennemføres med gode resultater afhængig af revirets beliggenhed. Jeg kan tilbyde en lang række af private godser og statsrevirer.

 

Der er både tilbud til dem, der vil have fri afskydning og fast pris, jagt på egen hånd, og for dem som foretrækker trofæafgifter. Jeg kan også finde revirer for dem som ønsker at tage familien med.

 

Ønsker man stærke bukke i det frodige øst Skotland, er der virkelige gode muligheder såvel også i England.

 

Generelt om pyrschjagt - delt stalker(2:1)

Mange jægere vælger at jage med delt stalker, idet prisen på jagtarrangementet herved reduceres en smule.

Bemærk under de forskellige jagtarrangementer, om det er med fri afskydning eller med trofæafgift, eller et vist antal stk. vildt inklusive.

Ved fri afskydning og jagt på egen hånd, kan man ikke forvente et vist antal nedlagt vildt og der vil ikke være nogen tilbagebetaling herfor.

Nogle vil være 1:1 altså 1 stalker pr. jæger, andre er med delt stalker 2:1. Vælger man at jage med delt stalker, kan det enten foregå sådan at begge jægere går med stalkeren og på forhånd aftaler hvem der skal skyde, når chancen opstår. Eller den ene jæger går med stalkeren, mens den anden jæger skyder fra high seat. Hvordan jagten skal foregå, er som stalkerens afgørelse. Han kan beslutte kun at tage en jæger med, så den anden ”sidder over”. Men i de fleste tilfælde vil der blive taget hensyn til jægernes ønsker.

 

 

 

Godt Bukkejagt - Skotland Højlandsjagt

 

Perthshire, Aberdeenshire på forskellige Estates beliggende fra 1½ times kørsel fra Aberdeen og Edinburgh kan jeg tilbyde noget godt bukkejagt for de der ikke går efter medalje, men gode jagtoplevelser. Kan nemt kombineres som en familieferie.

Områderne kan bestå skov og højlandsterræn samt landbrugsområder. Jagten kan være specielt her, da man jagter bukkene på åbne terræner.

2 jægere kan jagte her ad gangen, med samme stalker.

 

Feks. 2 jægere

  • 2-3 dg. jagt, stalker 2:1
  • våbentilladelse
  • 3 bukke uanset størrelse

Pris pr. jæger kr. 9850,-

B&B ophold 4 dg. kr. 2100,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukkejagt ved Perth

Trofæ af god kvalitet

 

Min samarbejdspartner råder her over flere store farme hvor boniteten er god for at skyde en god buk. Det er landbrugsområder med små skove, marker, hegn og bløde bakker.

Jagten er med stalker 1:1 og ophold kan være på B/B eller på hotel i nærheden af jagten.

Fx

3 dages jagt/6 outing, Stalker, Firearm, Pr. jæger kr. 6950,-

4 dages jagt/6 outing, Stalker, Firearm, Pr. jæger kr. 8950,-

+ ophold i db. værelse pr. person 4 dg. B/B 2100 - 5 dg. B/B 2600,-

 

Trofæpris: Buk op til medalje £ 200 + Bronze £450 Sølv £ 550 Guld 750

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyrigh Skotsk Jagtformidling - Kristian Hantusch - Nørreled 11 - 7500 Holstebro - tlf. 97 402912 - CVR nr. 34745943