Bukkejagt

Bukkejagt

Bukkejagt i Storbritannien er utrolig varieret, med Skotlands vidstrakte skove, heder sletter og Englands frodige landbrugsområder med levende hegn, får jægeren muligheden for at dyrke pyrschjagten på bedste vis. Jagten begynder allerede i April, dog er det ikke alle bukke der er fejede. Det kan tilrådes at vente til maj/juni juli i Skotland.

 

Hele sommeren kan jagten gennemføres med gode resultater afhængig af revirets beliggenhed. Jeg kan tilbyde en lang række af private godser og statsrevirer.

 

Der er både tilbud til dem, der vil have fri afskydning og fast pris, jagt på egen hånd, og for dem som foretrækker trofæafgifter. Jeg kan også finde revirer for dem som ønsker at tage familien med.

 

Ønsker man stærke bukke i det frodige øst Skotland, er der virkelige gode muligheder såvel også i England.

 

Generelt om pyrschjagt - delt stalker(2:1)

Mange jægere vælger at jage med delt stalker, idet prisen på jagtarrangementet herved reduceres en smule.

Bemærk under de forskellige jagtarrangementer, om det er med fri afskydning eller med trofæafgift, eller et vist antal stk. vildt inklusive.

Ved fri afskydning og jagt på egen hånd, kan man ikke forvente et vist antal nedlagt vildt og der vil ikke være nogen tilbagebetaling herfor.

Nogle vil være 1:1 altså 1 stalker pr. jæger, andre er med delt stalker 2:1. Vælger man at jage med delt stalker, kan det enten foregå sådan at begge jægere går med stalkeren og på forhånd aftaler hvem der skal skyde, når chancen opstår. Eller den ene jæger går med stalkeren, mens den anden jæger skyder fra high seat. Hvordan jagten skal foregå, er som stalkerens afgørelse. Han kan beslutte kun at tage en jæger med, så den anden ”sidder over”. Men i de fleste tilfælde vil der blive taget hensyn til jægernes ønsker.

 

 

 

Godt Bukkejagt - Skotland Højlandsjagt

 

Perthshire, Aberdeenshire på forskellige Estates beliggende fra 1½ times kørsel fra Aberdeen og Edinburgh kan jeg tilbyde noget godt bukkejagt for de der ikke går efter medalje, men gode jagtoplevelser. Kan nemt kombineres som en familieferie.

Områderne kan bestå skov og højlandsterræn samt landbrugsområder. Jagten kan være specielt her, da man jagter bukkene på åbne terræner.

2 jægere kan jagte her ad gangen, med samme stalker.

 

Feks. 2 jægere

  • 2-3 dg. jagt, stalker 2:1
  • våbentilladelse
  • 3 bukke uanset størrelse

Pris pr. jæger kr. 9850,-

B&B ophold 4 dg. kr. 2100,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukkejagt i Perthshire

Bukkejagt i Skotland med mulighed for medalje buk, 1 - max 3 jægere, beliggende i Perthshire imellem Edinburgh og Aberdeen

Der skydes 40-50 bukke om året hvor ca. 15 er medaljeklasse, altså stærke bukke for de jægere som ønsker denne mulighed.

De største bukke som er skudt på området er over 750 g +

Ledige uger 17, 18, 19 2018

Opholdet er på country hotel med morgenmad

3 jagtdage 6 outing

Stalker 1:1

våbentilladelse

Pris pr. jæger kr. 7400,-

4 dg. B/B kr. 2000,-

 

Trofæ priser fra £ 100 til £ 950 for g 550+

Kontakt mig for flere oplysninger samt fuld prisliste for trofæer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyrigh Skotsk Jagtformidling - Kristian Hantusch - Nørreled 11 - 7500 Holstebro - tlf. 97 402912 - CVR nr. 34745943